Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви предстоящото изпращане на тримата

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви предстоящото изпращане на тримата
Коментари Харесай

Кадиров: Пращам синовете си на 16,15 и 14 години на бойното поле

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров разгласи идното изпращане на тримата си сина на фронта в Украйна, съобщи ТАСС, съобщи България он ер.

" Внуците на първия президент на Чеченската република, Героят на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров, Ахмат, Ели и Адам са надлежно на 16, 15 и 14 години, само че военното им образование е почнало от дълго време, съвсем от ранна възраст. Не е задоволително просто да можеш да стреляш. Ахмат, Ели и Адам са подготвени да употребяват уменията си в зоната на специфичната военна операция и не се майтапя. Време е да се покажат в действителна борба и аз единствено приветствайте това тяхно предпочитание. Скоро те ще отидат на фронтовата линия и ще бъдат ситуирани на най-трудните сектори от линията на прикосновение ", написа Кадиров в своя канал в Telegram, представен от " Фокус ".

Лидерът на Чеченската република посочи, че тримата му синове се образоват във военна база.

" Винаги съм вярвал, че главната цел на всеки татко е да внуши на синовете си боязън от Бога и да ги научи по какъв начин да пазят фамилията, народа, отечеството. Ако желаете мир, гответе се за война ", добави той, отбелязвайки, че непълнолетието не би трябвало бъде спънка за образованието на " бранителите на Родината "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР